Service copiatoare, service imprimante
  Tipuri de servicii de intretinere si depanare:
  Service la cerere - (solicitare ocazionala)

  Executam reparatii copiatoare, reparatii imprimante si reparatii multifunctionale in cel mai scurt timp de la sesizarea dvs.
  Se recomanda acolo unde aparatele nu sint foarte solicitate, regimul de lucru fiind sub cel recomandat de producator (calculatoare, masini de scris, sisteme de comunicatii, ghilotine, fax-uri termice sau inkjet, precum si imprimante si copiatoare de mica viteza)
  Prin interventia la cerere se inlatura defectele pentru care s-a facut sesizarea si se face o revizie a echipamentului (curatare, ungere, reglaje).
  Tarifele pentru reparatie difera foarte mult in functie de complexitatea interventiei si sint in general mai mari decit cele practicate in cazul contractelor de service. In cazul in care reparatia este prea complexa pentru a fi efectuata pe teren, sau spatiul este impropriu pentru asa ceva, echipamentele vor fi transportate la sediul nostru de service unde vor fii depanate in cel mai scurt timp.
  Se asigura si o garantie a interventiei de o luna de zile.


Service copiatoare, service imprimante
  Colaborand cu firma noastra puteti beneficia de servicii promte de intretinere, depanare, asistenta tehnica, asigurarea pieselor de schimb si a consumabilelor, toate la un raport optim calitate/pret, cat si de un sistem atractiv de contracte de service si bonusuri.

  Atu-urile noastre sunt:
-raspuns la sesizari in maxim 4 ore;
-deoarece asiguram service pentru aproape toate marcile si modelele de copiatoare, imprimante, faxuri, multifunctionale scapati de multitudinea de contracte cu firme diferite pentru fiecare aparat pe care il detineti;
-calitatea serviciilor ;
-preturile practicate;

Service imprimante, service copiatoare

 Service imprimante:

Pentru firmele care detin 1-3 imprimante recomandam intretinerea lor prin service la cerere, iar pentru firmele care detin un parc mare de imprimante recomandam incheierea unui contract de service.

 

 Contracte de service:

 

 Contract de service lunar - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare.

  - se recomanda acolo unde regimul de lucru este constant, comparabil cu cel recomandat de producator , calitatea copiilor este importanta si este necesar ca aparatele sa functioneze ireprosabil si fara intreruperi datorate defectelor sau calitatii necorespunzatoare. Se asigura revizii periodice.

 

 Contract de service total - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare, piese de schimb, consumabile.

  - se recomanda in cazul aparatelor relativ noi (1 - 5 ani), care nu au grad mare de uzura la preluarea in service, calitatea este foarte inportanta si este necesara o siguranta sporita in functionarea fara intreruperi datorate aprovizionarii cu piese si consumabile. Totodata se evita imobilizarea unor mari sume de bani in stocuri de piese si consumabile care sa asigure continuitatea functionarii aparatelor.

 

 Reparatii capitale:

 

  In cazul reparatiei capitale, echipamentul este desfacut complet, se curata, se unge si se inlocuiesc toate piesele si consumabilele uzate mai ales bucse, roti dintate, axe, piese care altfel ar fii greu de inlocuit pe teren. Reparatia se face de regula la sediul nostru de service.

  Se recomanda sa se efectueze o reparatie capitala macar odata la 1-3 ani in functie de tipul echipamentului, regimul de lucru si spatiul in care este utilizat.

  Se acorda garantie.

 

Service copiatoare, service imprimante
..................................................
..................................................
Pentru detalii ne puteti contacta la:
               0771.620.866